ons team


 

Ik ben Jip en ik ben 20 jaar oud. De meeste van jullie zullen mij wel kennen, omdat ik al bijna 5 jaar in dienst ben bij de leukste bakker van Amsterdam. Ik zit in mijn eerste jaar Leisure en Eventsmanagement aan de Inholland in Diemen. Mijn hobby’s zijn paardrijden, fitnessen en koffie zetten voor onze klanten! Ik heb al heel veel geleerd bij Just Because en ik hoop nog veel meer te leren! 

 

 

 

 

Mijn naam is Kim en ik werk sinds september 2019 bij Just Because. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Just Because zijn de

klanten die over de vloer komen. Wij kennen veel vaste klanten waar wij dan ook regelmatig een praatje mee maken. Dat is erg gezellig en leuk. Naast dat ik gemiddeld twee dagen in de week werk, studeer ik aan de Hogeschool van Amsterdam. De studie die ik daar volg is Commerciële economie met de afstudeerrichting marketing en sales. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn familie en vrienden/ vriendinnen. Ik hoop jou gauw een keertje te zien bij Just Because. Tot snel!

 

 

 

Hallo! Mijn naam is Topaze, 24 jaar. De meeste zullen mij kennen als de dochter van de eigenaar. Ik werk al bijna 3 jaar hier, en sinds een jaar fulltime. Naast het werken ben ik moeder van 2, die je wel eens op de werkvloer ziet. In mijn vrije tijd ga ik wel eens naar de sportschool, of wat leuks doen met vriendinnen. 

 

 

 

 

Heyy ik ben Liv en ik ben 16 jaar.  Ik werk sinds oktober 2019 bij Just because en heb het heel erg naar mijn zin hier. Ik werk normaal in de weekenden en in de vakanties ook door de weeks. Ik kwam vroeger zelf altijd eten bij Just because met mijn moeder en toen ik opzoek was naar een nieuw baantje kwam Just because meteen in me op.  Ik ben dit jaar geslaagd voor mijn mavo diploma op de CSB en ben nu op zoek naar een opleiding die me leuk lijkt. Ik wil iets gaan doen met fotografie en film.  Mijn hobby’s zijn fotograferen ,met mijn vrienden afspreken en op vakantie gaan. Ik sta hier op de foto met mijn beste vriendin Kate. (Ik sta zelf links op de foto)